Lyst til å lære noe nytt før sommerferien?

Er du kvinne og bosatt i Narvik-regionen? Har du i tillegg en liten gründerdrøm eller en urealisert forretningsidè? Da kan dette være noe for deg.

Kunne du tenke deg å lære litt mer om idèutvikling og hva det innebærer å starte og drive egen bedrift?

Da ønsker VINN å invitere deg med i vårt opplegg for å inspirere og motivere kvinner i Narvikregionen til å starte egen bedrift.

I prosjektet får du personlig veiledning, du får delta i en ide-workshop, treffe andre kvinner i samme situasjon og du får nyttig informasjon om virkemiddelapparatet og tilbudet de har til deg. (Bl.a. Futurum, bank, regnskapsfører, Nav, Brønnøysundregistrene m.fl).

Det er ingen kostnader for å være med. Eventuelle reise/oppholdskostnader dekkes av deltaker.

Program:

1. Individuell samtale og forberedelse til workshop - gjennomføres per telefon og på etablerer.no i perioden frem til 16. juni.

2. Workshop:

20. Juni kl. 17.00 - 21.00:

• Ideutvikling.
  • Besøk av ei gründerdame.

21. Juni kl 08.30 - 15.00:

• Hvordan starte og drive en bedrift?
  • Besøk av ei gründerdame.
  • Hvem kan hjelpe meg med hva? Presentasjon fra relevante aktører.

3. Oppfølging fra VINN og Futurum

• For de det er aktuelt for, tilbyr vi og Futurum veiledning og oppfølging frem til oppstart av etablererkurset til høsten.

Ønsker du mer informasjon eller å melde deg på?

Ta kontakt med prosjektansvarlig Silje B. Lorentzen på VINN før 16. juni 2017.

Telefon 481 27 987 eller epost: silje@vinn.no