Strandryddedagen 2017

Det avholdes folkemøte på Ballangen Rådhus (Kommunestyresalen) 30. mars kl 09.00 - 11.00 om Strandryddedagen.

Vil du være med å rydde strandsonen?

Ingen liker vel å gå barbent på en strand der det er fullt av plast, glass, taurester og annet rusk som ikke hører hjemme på stranda. Dette vil vi gjøre noe med. Vi har enorme mengder med strandsoner her i Ofoten. Å rydde opp strandsonen og havbunnen er noe som kan ta tid, men en jobb som må gjøres. Skal vi beholde den flotte naturen vår, må hver en av oss bidra der vi kan.

Kommunene i Ofoten har i samarbeid med Hålogaland Ressursselskap opprettet et samarbeid for å få fokus på marin forsøpling. Kommunene og ungdomsskoler er allerede med på aksjonen. Men vi ønsker også å komme i kontakt med personer, lag og foreninger som kunne tenke seg å delta på dugnaden.

I uke 13 kommer Hålogaland Ressursselskap til kommunene for å informere litt om Strandryddedagen, hvorfor man skal delta, hvordan man melder seg på dugnaden. Og ikke minst, ønsker HRS tilbakemelding fra innbyggerne om hvilke steder det bruker å samle seg marin avfall, samt utfordringer vi kan støte på angående innsamling av avfallet.

Folkemøte Ballangen kommune:

Dag: Torsdag 30.mars
Sted: Kommunestyresalen i Ballangen kommune
Klokkeslett: 09.00 – 11.00

Møtet vil være på dagtid, men enkeltpersoner, lag og foreninger som ikke har mulighet til å stille på dagtid, kan alltid ta kontakt med HRS eller kommunen for informasjon om hvordan man kan bidra.

Kontaktinfo HRS; epost: avfall@hrs.no  eller telefon: 918 10 626

Vel møtt!